Landelijk congres Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten

Landelijk congres Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten

Landelijk congres Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten

Op donderdag 1 oktober aanstaande vindt de derde editie van het ‘Landelijk congres Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke klachten’ in Zwolle. Inschrijven is nog steeds mogelijk. Het thema ‘Onvoldoende verklaard, steeds beter behandeld’ wordt met een brede blik, onmisbaar voor het doorgronden van SOLK, toegelicht tijdens het congres.
SOLK.nl is ook aanwezig op dit congres: na de dagopening starten wij met een publieksquiz over wetenschappelijke inzichten van het afgelopen jaar op het gebied van SOLK.
Bekijk het volledige, gevarieerde programma op de website www.nolkcongres.nl of schrijf u direct in.
“Het derde ‘landelijke congres onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten 2015’ wordt georganiseerd door het Netwerk Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (NOLK) in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum, de Radboud Universiteit Nijmegen, Altrecht, Yulius en De Gezonde Zaak.
De brede blik, onmisbaar voor het doorgronden van SOLK, is vanzelfsprekend uitgangspunt van dit congres. Drie prominente sprekers geven een plenaire lezing: dr. Machteld Huber, prof. Boudewijn van Houdenhove en prof. Judith Rosmalen. Zij gaan uitgebreid in op de meest recente SOLK perspectieven en ontwikkelingen. Dagvoorzitter van het congres is drs. Rob Oudkerk, presentator NPO Radio 1-op-straat, adviseur gemeentes, politiek commentator en ex-huisarts.
In twee rondes kunt u kiezen uit totaal 15 workshops waarin u geïnformeerd wordt over zowel ‘evidence based’ als innovatieve behandelmethodes en 2 researchtracks waarin in totaal 10 onderzoekers de resultaten van hun wetenschappelijk onderzoek presenteren. Ook tijdens de pauze kunt u zich laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Op de infomarkt kunt u zich onder meer laten voorlichten over het recente behandelaanbod van instellingen en bij de posterpresentaties kunt u kennisnemen van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. 
Wij verwachten een inspirerend, uitdagend en sfeervol congres waar u collega’s en vrienden zult ontmoeten en mooie herinneringen aan zult overhouden. Wij hopen u op 1 oktober in Zwolle te mogen begroeten.
Ada Visscher, voorzitter congrescommissie, Jaap Spaans, voorzitter NOLK”

Tags:

Related Posts

Back to Top