Over ons

Over ons

Op ALKnieuws berichten wij over het nieuws rondom Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK). Ook nodigen we gastschrijvers uit die onderzoek doen of klinische ervaring hebben met ALK. ALKnieuws is een onafhankelijke website. Alle stukken die verschijnen op ALKnieuws zijn op persoonlijke titel geschreven en representeren niet de mening van de redactie of de werkgever van de redactieleden. Gastredacteuren worden steeds geïntroduceerd onderaan hun bijdrage.

Redacteuren van ALKnieuws, op de foto van links naar rechts:

– Lineke Tak is psychiater en onderzoeker bij het Specialistisch Centrum Aanhoudende Lichamelijke Klachten bij Dimence en is gepromoveerd op de rol van stress responsieve systemen bij en functionele syndromen bij het Universitair Medisch Centrum Groningen.

– Birgit aan de Stegge was voorheen neuroloog en is nu ouderenpsychiater bij GGNet met een bijzondere interesse voor ALK bij ouderen, en slaap- en bewegingsstoornissen.

– Maartje van den Berg is kinderarts in het Haaglanden Medisch Centrum en projectleider van Polikliniek SAMEN: een regionaal samenwerkingsverband tussen kinderartsen, jeugdartsen en psychologen voor kinderen en adolescenten met ALK. Maartje is gepromoveerd op diagnostiek en behandeling van ernstige functionele obstipatie bij kinderen.

Wij kunnen en mogen via deze website geen individuele behandeladviezen geven. Hiervoor verwijzen we u naar uw huisarts.

Ondanks zorgvuldige pogingen tot achterhaling van de bronnen van afbeeldingen, lukt het niet altijd deze te vinden. Mocht iemand zich benadeeld voelen of mocht er auteursrecht op een foto zitten, dan kan met ons contact worden opgenomen.

Contact

Reacties of vragen kunt u sturen via onderstaand contactformulier.

    Back to Top