EVENT: ‘Kinderen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK)’

EVENT: ‘Kinderen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK)’

EVENT: ‘Kinderen met Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK)’

Voor de derde keer organiseert het Leids Congres Bureau een studiedag over somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK) bij kinderen. Sprekers vanuit allerlei verschillende disciplines zullen o.a. spreken over de differentiaal diagnose van SOLK, psychiatrische- en somatische comorbiditeit bij SOLK, Pediatric Condition Falsification (PCF), prevalentie en risicofactoren van SOLK, gevolgen van de transitie jeugdzorg voor de herkenning en behandeling van SOLK bij kinderen, verzuim en SOLK, intergenerationele problematiek en systeemtherapie bij SOLK, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) bij kinderen met SOLK, de groepscursus ‘Goed in je vel’ en diagnostiek en behandeling van een conversiestoornis bij kinderen

Wanneer: 12 maart 2015
Waar: Aristo, Utrecht
Zie hier voor meer informatie en inschrijving.


Back to Top