SYMPOSIUM: Functionele bewegingsstoornissen opnieuw bekeken

SYMPOSIUM: Functionele bewegingsstoornissen opnieuw bekeken

SYMPOSIUM: Functionele bewegingsstoornissen opnieuw bekeken

SCEM organiseert hun terugkerende ‘Neurologie en psychiatrie bij de oudere mens’-congres dit jaar over functionele bewegingsstoornissen met als titel: Functionele bewegingsstoornissen opnieuw bekeken; een update over ontstaan, diagnose en behandeling’. Op dit symposium wordt door onderzoekers en clinici uit verschillende disciplines stilgestaan bij de up-to-date zienswijzen op het ontstaan, beeldvorming en aanvullende diagnostiek, communicatie en behandelmogelijkheden bij functionele bewegingsstoornissen.

Datum: donderdagavond 25 september en vrijdag 26 september 2014 

Lokatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Meer informatie over inschrijving en programma vindt u hier

 


Back to Top